Superstrøelse til køer

Alternativ Strøelse til køer

KØER

HESTE

GRISE

HØNS

HVORFOR VÆLGE SUPERSTRØELSE?

SUPERSTRØELSE –
DEN BEDSTE STRØELSE TIL KØER

Superstrøelse fra Jens-Olaf er det bedste alternativ til strøelse til køer og kvæg. Superstrøelse er et dansk naturprodukt, fremstillet på basis af halm og varmebehandlet, hvilket medfører et hygiejnisk og blødere produkt. Denne type strøelse har en helt uovertruffen sugeevne og en lav støvfaktor, hvilket tilsammen giver et sundere og mere behageligt miljø i stalden –
“Knæ” er frasorteret, hvilket minimerer hævede haser.

Med vores specialudviklet strøelse til køer og kvæg får du først og fremmest et strøelsesprodukt med suveræn sugeevne. Dette medfører, at såvel fugt som ammoniak indkapsles på effektiv vis. Vores superstrøelse er udviklet med fokus på kvægets velvære, blandt de mange fordele, kan følgende nævnes:

Vores strøelse minimerer støvgener, da strøelsen falder tungt I alle staldtyper. Ved at bruge 500g af vores superstrøelse dagligt kan du opnå en højere afregningspris ved biogasanlæg grundet den højere procentdel af tørstof.

Bedre hygiejne i stalden – Sænk risikoen for infektioner i yver, klove og haser på køerne, grundet superstrøelsens absorberende kvalitet. Bakterier og svamp har ringe vækstbetingelser i tørt miljø. Samtidig opnår du en bedre hygiejne ved anvendelse af malkemaskiner og robotter.

God tørhed i overfladen – Da Superstrøelse suger væde fra bunden, er overfladen altid tør og behagelig – til glæde for mennesker og dyr. Dette resulterer også I lavere celle og kimtal.

Halmbaseret Superstrøelse til køer

SUPERSTRØELSE TIL KØER OG KVÆG –
SUPER NEMT AT HAVE MED AT GØRE

STRØELSENS BLØDE KVALITET ER EKSTRA SKÅNSOM MOD KLOVE OG HASER

Strøelsens bløde kvalitet gør den ekstra skånsom mod klove og haser.

Denne strøelse giver renere dyr med mindre risiko for infektioner. Og står du for at skulle rengøre samt desinficere sengebåsen, kan du glæde dig over, at det lette materiale ikke binder sig til beton.

JENS-OLAF SUPERSTRØELSE

Super-effektivt strøelse til køer

Vores alternative strøelse til køer og kvæg er utroligt nem at udstrø i et jævnt og ensartet lag. Det væskeabsorberende materiale vil samtidig lette arbejdet med mugning, og optimere den tid, du skal bruge på at holde stalden ren.

Superstrøelse binder ammoniak såvel som væske, og bidrager hermed til et renere og sundere miljø. Luften i stalden bliver sundere at indånde for både dyr og mennesker, ligesom et nedsat niveau af ammoniak i luften nedbringer slitage på maskiner og apparater.

INDBLIK I HVERDAGEN

BILLEDER FRA DAGLIGDAGEN

da_DKDA