SUPERSTRØELSE TIL HESTE

STRØELSE TIL HESTE

KØER

HESTE

GRISE

HØNS

HVORFOR VÆLGE SUPERSTRØELSE?

SUPERSTRØELSE –
DEN BEDSTE STRØELSE TIL HESTE

Vores Superstrøelse er et nyskabende produkt, som egner sig fortrinligt til anvendelse i hestens boks. Superstrøelse er fremstillet på basis af halm, og varmebehandlet for de optimale egenskaber.

Superstrøelse til heste er et værdigt alternativ til f.eks. almindelig halm, savsmuld, træmel og træpiller. Strøelsen giver dig de optimale forudsætninger for effektiv rengøring af hestens boks.

Formidabel sugeevne – Strøelsens overflade vil altid fremstå tør og behagelig, da væske suges op fra bunden. Du vil tydeligt kunne se en forskel fra andre former for strøelse, fra det øjeblik du træder ind i hestens boks.

Blødt underlag – Selv ældre heste kan trygt anvende det bløde og fjedrende Superstrøelse som hvile leje. Da Superstrøelse samtidig er meget hygiejnisk, vil hestens pels være renere end hvis den havde ligget i andre typer strøelse. Og så er underlag med Superstrøelse særdeles skånsomt mod hovene, hvis hesten foretrækker at stå oprejst. Vi anbefaler at du strøer mens hesten er ude af hesteboksen.

Skånsomt mod hovene – Da Superstrøelse på grund af sin høje sugeevne effektivt indkapsler fugt, har bakterier og svampe ringe vækstbetingelser i underlaget. Det betyder, at risikoen for infektioner i hoven samt surt miljø minimeres.

Halmbaseret Superstrøelse til Heste

SUPERSTRØELSE ER EN REN LØSNING & GIVER SUNDERE STALDMILJØ

VELEGNET TIL HESTEBOKSE

Da Superstrøelse er varmebehandlet, er strøelsen tæt på at være 100% steril. Strøelsens høje sugeevne, sætter produktet i stand til at indkapsle fugt. Denne type strøelse er særdeles velegnet som strøelse i stalde med følhopper, heste, som af anden årsag kræver renere omgivelser.

Superstrøelse binder ammoniak, hvilket for det første nedbringer lugtgener, for det andet minimerer flueplagen i sommermånederne. Samtidig er støvgenerne fra Superstrøelse minimale.

Blandt andre fordele kan nævnes, at Superstrøelse ikke binder til beton, hvilket gør det lettere at rengøre og vaske boksen samt staldgangen. Den lette strøelse gør det nemt at muge ud på daglig basis uden at der opstår for meget spild – og du får ikke møddingen fyldt op så hurtigt.

Superstrøelse opsuger op til 5 – 6 gange sin egen vægt, og er samtidig biologisk nedbrydeligt. Du får, med andre ord et strøelsesprodukt som er rent, miljøvenligt, og utroligt hygiejnisk. Og så er Superstrøelse en langt billigere løsning end de traditionelle strøelsestyper.

ET GODT ALTERNATIV

HVORDAN ANVENDES SUPERSTRØELSE?

Superstrøelse fra Jens-Olaf kan anvendes på samme måde som andre typer strøelse. Du bør starte på en frisk når du skifter din sædvanlige strøelse ud med Superstrøelse.

Start med at rense boksen for gammel strøelse. Eksemplet gælder en typisk hesteboks på 12m², hvor der skal lægges 75kg i bunden og derefter efterstrøes med 2-4kg om ugen. Du bør hver eneste dag fjerne hestepærer. Med Superstrøelse er det let at muge ud uden at alt for meget af den dyrebare strøelse går til spilde.

Derudover skal du rive boksen, så strøelsen er jævnt fordelt, og så er overfladen er lækker og ensartet. Så har hesten de bedste forudsætninger for komfort i løbet af den tid, den tilbringer i boksen.

INDBLIK I HVERDAGEN

BILLEDER FRA DAGLIGDAGEN

da_DKDA